Home

Nieuws

Tears ©Barriodelaestacion

Pectine is een zuur afkomstig uit de celwanden van planten en vruchten. Het is in de gastronomie al lang bekend als een soort verdikkingsmiddel dat een belangrijk bestanddeel vormt van hoestsiropen en confituur en meestal wordt bekomen door het persen van vruchten. Wanneer vloeistoffen te dik zijn, moet men vaak pectinase toevoegen (een pectineafbrekend enzyme).

Posted op: 03/08/2017 - 11:15
Posted op: 02/01/2017 - 12:36
Posted op: 12/22/2016 - 09:58
Posted op: 12/08/2016 - 12:04

About Belgium

Aside from giving a nice portrait of the domain in Pessac-Léognan, she also indicates that the Belgian were the dominant foreign owners at Bordeaux, till 2014. In that year the Chinese came. But, when we talking quality and great wines, Belgians are still dominant. By the way: Malartic-owner Alfred Bonnie was elected Belgian Wine Personality of the Year in 2011 by Vino Magazine.

Datum van inzending: mei 22, 2015 - 16:10
Datum van inzending: maart 23, 2015 - 14:12
Datum van inzending: februari 14, 2014 - 15:25
Datum van inzending: januari 6, 2014 - 10:29
Datum van inzending: december 20, 2013 - 16:02
Datum van inzending: oktober 29, 2013 - 16:12
Datum van inzending: september 27, 2013 - 11:26

Pagina's

Evenementenprogramma

maart 2017

m d w d v z z
27
28
1
2
3
4
5
 
 
 
 
 
DM.Vino Early Spring
vrijdag, 3 maart, 2017 - 07:30

De nieuwe DM.Vino verschijnt vandaag bij de krant De Morgen

 
 
 
6
7
8
9
10
11
12
 
 
Tasting Union des Grands Crus de Bordeaux
dinsdag, 7 maart, 2017 - 14:30

Grote proeverij van het oogstjaar 2014 van de Union des Grands Crus te Brussel (Hôtel de la Poste)

 
 
 
 
 
 
13
14
15
16
17
18
19
 
 
 
 
 
 
 
20
21
22
23
24
25
26
 
 
 
 
 
 
 
27
28
29
30
31
1
2
 
 
 
 
 
 
 

Laatste Vino! Magazine

In dit nieuwe gloednieuwe nummer brengt DM.Vino een compleet dossier over Zuid-Afrika met een stand van wijnzaken in de Kaap, een uitgebreide wijnselectie en de belangrijkste importeurs. Verder diepgravende artikels over het Onbekende Griekenland en de artisanale Rum van Madeira. Pedro Ballesteros MW heeft het over de aantrekkingskracht van natuurwijn en Remke over zachte rondingen.  Het team van Restaurant Racines preekt de passie over ansjovis. Verder hebben we het nog over de Languedoc, de Copa Jerez voor sommeliers & chefs enzomeer.

Ontdek de Flipbookversie : DM.Vino! #12 - Maart 2017